Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Wednesday, 14 March 2012

Vlaamse comedy in Barcelona

Comedy Lounge Barcelona is opgericht naar aanleiding van het Barcelona Comedy Festival in 2010, maar pas afgelopen november ging ik er voor het eerst heen omdat mijn held Arie Koomen (van de Lama´s) er was. Ik vond het echt super leuk! En de afgelopen keer was Greg Shapiro er en toen heb ik helemaal in een deuk gelegen. Aankomende vrijdag staat natuurlijk ook MECAL op het programma, maar als je meer van de comedy bent dan van de vage video´s, moet je zeker gaan.

Het is namelijk de allereerste Vlaamse editie met Joost van Hyfte. Hij behoort tot de creatieve denktank van programma´s zoals "Zonde van de zendtijd" en verzorgt de publieksopwarming bij VRT programma’s als "Extra Time" en "De Slimste Mens".

Ik ken Joost niet maar volgens Joost zelf heeft ie ongeveer in elk zaaltje van België al gestaan dus als je een Belg bent, ken je hem vast. Zo niet, laat je dan verrassen! Het begint om 20.30 uur en het is in de bar "Fahrenheit" op C. Aribau 131. En als je een geode plek wilt hebben, raad ik je aan op tijd te komen.

Tickets zijn 18 euro per stuk in de voorverkoop en 22 euro aan de deur. Check de website van Open Podium om tickets te reserveren.

Veel plezier!

1 comment:

Maud said...

Studenten betalen 15 euro en groepen vanaf 5personen 16 euro pp. Mailen voor kaarten naar info@openpodium.es!

Blog Widget by LinkWithin