Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Sunday, 25 March 2012

Marathon 2012 - Barcelona

Goed, een uurtje minder slaap, maar o zo de moeite waard: de marathon kijken en Willem aanmoedigen. Ik ontmoette Saskia en de kids op km28. Het weerzien was apart: Saskia nog steeds hetzelfde, maar de kinderen weer stukken groter en wijzer :)

Nadat Willem een banaantje was toegeworpen, gingen we in de overvolle metro op weg naar km38 waar de oude drumband van Willem stond te spelen (en te wachten). Toen Willem hen zag, was ie zichtbaar ontroerd en tegelijkertijd zo in trance, dat ie mij helemaal over het hoofd zag.Pas bij Plaza Espanya werd duidelijk dat een marathon lopen echt zwaar is: hij had zeker een uur nodig om overeind te komen en moest uiteindelijk in de taxi terug naar z´n appartement. Maar.... hij had het gehaald! Een super prestatie 42.195km lopen in 3 uur en 51 minuten (en een paar seconden). Ik ben trots op je Willem, tot Parkpop!


2 comments:

Anonymous said...

Vandaag is het veeeeel erger… spierpijn tot in het bot ;) Goed gedaan…, ik liep ook mee.

Arjen

Mabel @ Barcelona said...

Tot in het bot? Au au! Wat was je tijd Arjen? En well done natuurlijk!!!!

Blog Widget by LinkWithin