Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Sunday, 3 October 2010

Stage aangeboden - Stage gezocht - Barcelona

UPDATE 1 Mei 2012

Eindelijk een overzicht met bedrijven die regelmatig stages aanbieden in Barcelona! Dit zijn dus geen stagebemiddelingsbureaus!

Heb je aanvullende informatie (je ervaring of meer inhoudelijk) of wil je als bedrijf hier je stage aanbieden, dan kan dat! Ik bemiddel niet, plaats slechts oproepjes voor "stage aangeboden" voor nop omdat ik weet dat het lastig is een leuke en goede stage in Barcelona te vinden.

Succes allen!

Baja Bikes

Zoeken regelamtig stagiaires, op MBO en HBO niveau. Baja Bikes is een Nederlands georienteerd toerbedrijf, gespecialiseerd in fiets- en wandeltoers.

Contact: info AT bajabikesbarcelona.com of +34 646 252 199

Weet niet of er een stagevergoeding wordt betaald, heb over het algemeen positieve verhalen gehoord.

Passion Events

Zoeken af en toe stagiaires. HBO niveau en affiniteit met toerisme/evenementen is een vereiste!

Contact: www.passionevents.eu

Weet niet of er een stagevergoeding wordt betaald, ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

Nederlandse consulaat

Zoeken af en toe stagiaires. Check www.minbuza.nl

organisatie -> werken bij -> stages -> actuele stages -> stage plaatsen in het buitenland

voor meer informatie

Weet niet of er een stagevergoeding wordt betaald, ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

Fibrecount

Zoeken af en toe stagiaires. Fibrecount is in 1985 in België opgericht als milieu-laboratorium. Vanaf het begin heeft Fibrecount zich gespecialiseerd in asbestonderzoek, asbestinventarisaties en asbestmetingen. Fibrecount is marktleider in de Benelux en Spanje.

Contact via website: www.fibrecount.es of +34 93 387 609

Weet niet of er een stagevergoeding wordt betaald, ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

GoCars

Zoeken regelmatig stagiaires. Het gaat om marketing en sales.

Contact: www.gocartours.es of + 34 932 691 792

Weet niet of er een stagevergoeding wordt betaald, ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

Net Business Solutions

Zoeken af en toe stagiaires. Net Business Solutions is gespecialileerd in SAP services. Je moet een goede beheersing van het Engels moet hebben. Andere talen, zoals Spaans, Deens of Zweeds zijn niet noodzakelijk maar wel een plus. Stage plekken: social media/blogging of financiën of research/administratief.

Contact: interns AT eu.nbssap.com of +44 203 3183 588

Stage wordt betaald, ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

Superstudio

Zoeken af en toe stagiaires. Behoorlijk niveau van Spaans noodzakelijk.

Contact: marketing AT superestudio.com

Stage wordt betaald, ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

Cruising Barcelona

Ze zoeken regelmatig stagiaires. Achtergrond dient toerisme, hospitality, event management of marketing communicatie te zijn. Cruising Barcelona is Ecabo erkend en het mogen tussenstages of afstudeerstages zijn.

Contact: Mahroe via mahrou AT cruisingbarcelona.com en/of check hun website.

Stage is betaald (tussen de 50 en 75 euro per week); Ik ken niemand die er stage heeft gelopen, dus kan geen ervaringen delen.

Dpointgroup (of DPoint Group)


Onlangs kreeg ik de naam en een ervaring van dit bedrijf onder ogen. In eerste instantie dacht ik, wauw, weer een stagebedrijf er bij, maar mijn onderbuikgevoel zegt (nu) wat anders. Zonder een negatieve ervaring te hebben gehoord (tot nu toe), wil ik je graag op twee dingen wijzen bij dit bedrijf dat ik niet normaal vind:

- je krijgt géén stage vergoeding, maar je werkt op commissie-basis
- je moet je eigen laptop meenemen waar dan de software van het bedrijf op wordt geinstalleerd

Het bedrijf is veel stagiaires aan het zoeken; overal en in elke taal kom je hun oproepen tegen. En je kunt op alle vakgebieden stage bij ze lopen. Dat riekt bij mij een beetje naar "goedkope" arbeidskrachten, te meer omdat deze stage-plekken ook onder de sales-advertenties te vinden zijn. Thuis werken behoort ook tot hun mogelijkheden, maar dat is dus met je eigen laptop en op commissie-basis. Voor een evenementen-bedrijf vind ik het zelf allemaal nogal onprofessioneel overkomen.

Mocht je toch interesse hebben, kijk dan even op deze pagina (er zijn meerdere advertentie vindbaar op internet, maar die hebben bijna allemaal een gmail.com-adres, wat ik nogal onbetrouwbaar vind). Oja, het is NIET full time, maar 20 uur per week.

Estudio Hispanico

Zijn af en toe op zoek naar (marketing) stagiaires voor minimaal 4 maanden, maximaal 9 maanden. Je moet echt zeer goed Nederlands kunnen en goed Engels. Kennis van Spaans is een pré maar geen must.

Je werkt wel echt full time, 40 uur per week en de stage vergoeding is 450 euro per maand (je helpt soms het verkoopteam, dus ik ga er even vanuit dat er een stuk sales bij zit).

Contact: via info AT estudiohispanico.com of check hun website.

Succes!

2 comments:

Astrid said...

Heb je deze blog voor mij geplaatst?? ;) Ik ga je lijstje morgen even googelen! xx As

patricia said...

Leuke blog hoor. Hoop informatie en ook zeer goede informatie.

Blog Widget by LinkWithin