Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Monday, 21 March 2011

Weer voor aankomende week - Barcelona

Dat vandaag de lente is begonnen, is niemand ontgaan... Volgens mij was het in Nederland zelfs lekker weer (dat was het zaterdag & zondag ook: life meegemaakt ;)

Ik merkte het zelfs aan mijn lichaam (nee, niet doordenken): ik kon vanmorgen weer heerlijk zomers-vroeg opstaan zonder 100x te moeten snoozen. Maar lekker even de achterstallige was doen, is er niet bij.

Woensdag en donderdag staat er namelijk (weer) regen op het programma. En als je geen droger hebt (zoals ik, wat je eigenlijk in Barcelona ook niet echt nodig hebt), dan zul je dus even een paar dagen moeten wachten wil je was fatsoenlijk droog worden.

Zondag heb ik een BBQ, dus ik hoop dat onderstaande weersverwachting klopt ;)P.S. Even op het plaatje klikken voor een groter beeld.

1 comment:

Life´s Cool Europe said...

Dat hoop ik ook... En als je was dan nog niet droog is neem je die maar mee ;-) Wij hebben nl. een droger (die we gelukkig zelden gebruiken).

Blog Widget by LinkWithin