Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is VersiĆ³n Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Monday, 29 October 2012

Voordelig en duurzaam kleding shoppen in Barcelona

Ik wil helemaal geen fashion blog maken, in tegendeel, daarvoor kun je beter die van Foske alias Slodderfos bekijken (ex Barcelona, into fashion & stapel gek), maar ik wilde je wel even meegeven dat als je nieuwe kleding zoekt, omdat je of weinig uit te geven hebt, of een leuke outfit voor Halloween zoekt of gewoon omdat je´s wat anders wil dan de mode van Zara en H&M, Humana echt een prima keuze is.

Ze verkopen er alleen maar tweedehands kleding, maar het merendeel is zo goed als nieuw en behalve dat ze ook merkkleding hebben voor dezelfde lage prijzen, verkopen ze er ook tassen, sjaals en schoenen. En vandaag is alles meer voor 3 euro. Pikte ik er toch even een super dikke en mega lange sjaal weg :)


En als je kleding weg wilt doen, dan kun je dat in shop doneren. Hier vind je een overzicht van alle winkels van Humana en oja, leuke bijkomstigheid: de opbrengst van de verkoop gaat weer helemaal naar goede doelen :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin