Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Friday, 29 May 2009

Het weer enzo in Barcelona en omgeving

Nu ik langzaam bezig ben met de resultaten van mijn lezersonderzoek te verzamelen (hier kun je ´m nog doen, je hebt tot en met maandag nog de tijd), wordt mij een hoop duidelijk over mijn lezers.... Men wil o.a. meer informatie over het weer! Echt wel belangrijk!

Nou, ik kan je zeggen dat het nu heerlijk warm is, strakblauwe lucht, niet te vochtig en ´s avonds erg okee, maar in je bikini de straat op kan nog niet (´s nachts dus).

Ik kan wel een foto toevoegen van die strakblauwe lucht, maar dat gaat zoooo vervelen... Beter een vooruitzicht van mijn favoriete weerpagina... en ja, dat was net even niet leuk, erachter komen dat zondag (mijn PLAYA dag in Callela) regen voorspelt staat.....

Dus, even allemaal bidden dat het pas gaat regenen als we dinsdag weer aan het werk gaan (we hebben maandag vrij!).Hier vind je die weerpagina trouwens(let op: ik heb hem op engels gezet, maar dat werkt niet op elke pagina).

No comments:

Blog Widget by LinkWithin