Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Monday, 4 May 2009

Cursus Catalaans èn Catalaans koken met korting!

Op de receptie van het Consulaat, kwam ik Frans Oosterholt tegen van Barnsdale Business Language Training. Hij vertelde me over een cursus die in juni (van 7 - 12 juni 2009) georganiseerd wordt: Catalaans èn Catalaans koken. Het is bedoeld voor iedereen die verliefd is op Catalunya, van koken houdt en tegelijkertijd Catalaans wil leren.

Ik heb zijn website even bekeken en het ziet er super uit! Je verblijft in authentieke Catalaanse boerderij in de omgeving van Girona. Tijdens je verblijf krijg je niet alleen 20 uur intensief Catalaans (vijf uur per dag), maar kun je tijdens elke maaltijd (lunch en diner) ook nog ´s een flink kijkje in de Catalaanse keuken nemen want er wordt elke dag gekookt door een professionele Catalaanse kok.

Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie over de cursus. En mocht je de cursus willen boeken, dan krijg je 50 euro korting als je bij je aanmelding vermeld dat je over deze cursus hebt gelezen op mijn weblog (korting geldt echt alleen voor lezers van http://mabelatbarcelona.blogspot.com/).

Veel plezier!

(en laat me even weten hoe het was!)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin