Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is VersiĆ³n Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Tuesday, 25 September 2012

Op zoek naar business in Barcelona e.o.?

UPDATE:
Er is iemand gevonden die de zaak overneemt, reageren hoeft dus niet meer!

Ingezonden mededeling:

Wil jij een eigen bedrijf in Barcelona beginnen? Hier is je kans om gelijk met een goede basis te beginnen.

Wegens het overschrijden van de pensioenleeftijd en persoonlijke omstandigheden moeten wij helaas terug naar Nederland en bieden daarom ons bedrijf(je) ter overname aan.

De core business bestaat uit het importeren en leveren van snij en droogbloemenboeketten. De wekelijkse werkzaamheden (1 ½ dag) bestaan uit de distributie van de kant-en-klaar boeketten aan onze vaste klanten. De zaak bestaat 14 jaar, de klanten zijn allen van het eerste uur.

De investering is gering deze bestaat uit de overname van de S.L. aandelen en de bedrijfsauto Doblo Panorama 1,6 105CV 9-2010. De S.L. is schuldenvrij. Je kunt dus direct beginnen. Natuurlijk helpen wij je op weg en helpen je ook wegwijs maken met de distributie op de hoogtijdagen zoals Sant Jordi en Moederdag indien gewenst.

De zaak is van huis uit te regelen en goed te combineren met andere werkzaamheden en geeft nu een zeer goede (bij)verdienste van plm. € 35.000 p.j. daar moeten de distributiekosten nog vanaf. Wat netto over blijft is afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden.

De doelstelling van de S.L. geeft voldoende ruimte om naast de bloemen andere activiteiten te ontplooien. Voor een enthousiast en energiek iemand zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden.

Heb je interesse? Bel Jan op (00 34) 609 78 22 00

No comments:

Blog Widget by LinkWithin