Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Friday, 14 September 2012

Lebbis komt naar Barcelona - Comedy Lounge

Ingezonden mededeling:

De zomer loopt alweer ten einde, dus wordt er uitgekeken naar een nieuw seizoen Comedy Lounge Barcelona. Als onderdeel van het Internationale Comedy Festival, wordt het seizoen dit jaar afgetrapt met stand op 29 september.


Op het podium staat comedian Hans Sibbel, oftewel Lebbis. Van Lebbis & Jansen, u kent ze nog wel: het hyper kinetische duo dat eind jaren tachtig doorbrak met onder meer een overwinning op het Leids Cabaret Festival en ze hebben de jaren daarna een reeks succesvolle voorstellingen en oudejaarsconferences op hun naam gezet. Sinds een aantal seizoenen heeft Hans Sibbel zijn maatje Dolf vaarwel gezegd en staat hij met groot succes solo op het podium, met een heuse one-man show.

Met onverwoestbare energie bestormt hij het podium en dwingt zijn publiek op de knieën. In een moordend tempo spuit hij even geëngageerde als onweerstaanbaar geestige verhalen die in niets verraden dat Sibbel ooit voorbestemd was om een leven als econoom te leiden. Ook benieuwd wat Lebbis in Barcelona komt doen?

Wees erbij op deze eerste Comedy Night van het nieuwe seizoen en bestel via info AT openpodium.es je kaarten.

Aanvangstijd: 20.30, bar van Tradicionàrius, open vanaf 20.00 uur.
Adres: Travessia de Sant Antoni, 6, Barcelona.

Meer over het Internationale Comedy Festival:

De eerste voorstelling van Comedy Lounge Barcelona wordt uitgevoerd als onderdeel van het Internationale Comedy Festival Barcelona. Het enige meertalig comedy festival, waar dit keer 5 talen gerepresenteerd worden.

Logan Murray komt weer langs om zijn wereldberoemde comedy workshop te geven. Ook geeft hij een workshop spreken in het openbaar, normaal gesproken is deze alleen maar voor grote bedrijven beschikbaar, maar nu ook voor een breder publiek.

Tijdens het festival wordt de eerste Engelstalige amateur comedy wedstrijd "Funniest Ficer" gehouden. Maak jij altijd iedereen aan het lachen? Doe dan mee!

Op vertoon van je comedy lounge ticket krijg je tot wel €5 korting op de voorstellingen van het comedy festival!

Voor meer informatie over het International Comedy Festival Barcelona klik je hier.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin