Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is VersiĆ³n Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Thursday, 2 February 2012

Spain is different

Hahahaha, nu kan ik er wel een beetje om lachen maar vorige week was het in huize Mabel kommer en kwel..... want dat contract wat ik nog "even" moest tekenen... ja, dat liet dus op zich wachten.

En zo veel, dat ik besloot tot plan C over te gaan: als een gek weer op zoek naar een ander huis. En dat vond ik gelukkig. En nu kan ik echt zeggen dat ik ga verhuizen want ik hen een contract getekend en sleutels gekregen die ook nog passen!

Tis een super leuk huisje, weer net om de hoek, maar dan ietsjes verder, met 2 kleine slaapkamers, een moderne keuken, een prima badkamer en een super zonnige huiskamer. Geen buiten helaas maar de jungle kan deels in de huiskamer worden gerealiseerd ;)

Ik ben eigenlijk pas gisteren begonnen met inpakken want ik had eerst nog m´n familie op bezoek, onder andere voor m´n vader 60ste verjaadag! En ik had super geluk dat ik net m´n nieuwe huis had, zodat een bezoekje aan Ikea zwaar gesponsord werd :)

Ik hou jullie op de hoogte!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin