Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Tuesday, 30 August 2011

Spaans leren in je vrije tijd - avondlessen - Barcelona

Toen ik zeven jaar geleden naar Barcelona kwam, had ik vrijwel direct een baan. En mijn baan was - zoals de meeste banen in Barcelona - full time, dus echt 40 uur per week. Dat eventjes combineren met een intensieve cursus Spaans was dus lastig.

Na goed zoeken, kwam ik uit op de avondlessen bij Versión Original. Na één avondcursus was ik verkocht! Ik vond niet alleen de manier van lesgeven fijn, maar ook de tijden, het feit dat het maar 4 uur per week was (meer zou ik echt niet getrokken hebben) èn het gegeven dat de klasjes expres klein gehouden werden (max 12 studenten per keer), vond ik erg prettig.

Als je ook full time werkt, maar toch Spaans wilt (bij)leren, neem dan een kijkje op de website van Versión Original. De lessen zijn op maan- en woensdag of dins- en donderdag van 19.00 - 21.00 uur en dat dan drie maanden lang. Er zijn verschillende niveaus en het kost je maar 75 euro per maand. Zorg wel dat je je op tijd aanmeldt!

De eerstvolgende lessen beginnen eind september/begin oktober weer.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin