Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is VersiĆ³n Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Monday, 12 July 2010

En nu is het tijd voor een massage!

Ik schreeuwde als ik kon tegen de flatscreen TV in de Dow Jones aan, maar op de 115de minuut reikten mijn "MIS MIS MIS" de spelers niet... en daar was het beslissende goal.

Spanje wereldkampioen voetbal.

Al snel was het "we" nog maar een handjevol mensen die teleurgesteld maar goede verliezers waren. Gijs gaf me een fles champagne die hij in de koelkast voor de overwinning had bewaard. En daar toostten we mee: op Spanje, op Nederland, op voetbal en op de WK: want na 32 jaar hadden de weer de finale gehaald. En vooral op positiviteit!

Verloren of niet, ik ben trots op onze jongens (al moet ik zeggen dat ik het gedrag van enkele spelers echt niet netjes vond)!!!

Nadat we de laatste bubbeltjes hadden buitgemaakt, zijn Esther en ik nog even naar Placa Espanya gegaan om daar de sfeer te proeven. En ondanks dat de Spanjaarden/Catalanen en vele andere nationaliteiten ons daar feliciteerden (goede verliezers <-> goede winnaars) waren het een paar misbaksels die samen met de politie ons al weer huiswaarts lieten keren (bijna net zo snel als Robben ;)

Thuis haalde ik met een glimlach mijn boa van mijn nek af en ging ik vandaag met goede moed weer aan het werk. En voor iedereen die het vandaag wat lastiger had, kan ik je een heerlijke stoelmassage van Saskia aanbevelen:

Touch Pro® is een massagetechniek, die is ontwikkeld in de Verenigde Staten op basis van eeuwenoude Japanse massagetechnieken (o.a. Shiatsu).

Stoelmassage is een massage die speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven ter preventie van RSI en stressklachten. De massage zorgt voor bewustwording van de werkhouding en het effect daarvan op het lichaam.

De massage is met name geschikt voor bedrijven daar het een massage "over de kleren" heen is.

Saskia geeft ook stoelmassages tijdens events en beurzen en dit is ook mogelijk met meerdere stoelmasseurs. Voor Spanje gelden andere tarieven dan voor Nederland.

Neem contact op per mail met Saskia te Dorsthorst via para_mi@mac.com of www.sazmaz.com.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin