Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Tuesday, 6 July 2010

Banen voor Nederlanders in Barcelona

Eén van de dingen die ik regelmatig doe, is al de linken op mijn weblog checken: ja, sorry, maar ik wil zeker weten dat alles werkt en dat ik de juiste informatie geef!

Tot mijn verbazing zag ik, toen ik hierboven de zoekfunctie naar banen gebruikte (Dutch + Barcelona) er maar liefst 189 (!!!) banen werden aangeboden! Goed, sommigen waren oude links en andere sales, maar wie nu als Nederlander in Barcelona zegt dat hij/zij echt geen enkele baan kan vinden, is dus een leugenaar (tja) of te lui om te gaan werken. Er zijn dus banen.

Of ze leuk zijn, is een tweede, maar soms heb je gewoon even geen keuze... Voor zover ik kan zien, wordt er redelijk wat bij Sellbytel aangeboden en dat is (check mijn bedrijvenlijst maar) echt niet het slechtste bedrijf om voor te werken.

Kijk zelf maar:-> ff op klikken om een groter beeld te krijgen

Succes!

P.S. Die "industrial and medical gas and equipment suppliers" is Air Products en staat ook in mijn bedrijvenlijst.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin