Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Friday, 4 June 2010

Stage in Barcelona

Via het Spanje Forum van Wereldwijzer (waar ik moderator ben), kwam ik de volgende stage tegen. Misschien iets voor jou?

Stage bij Horizon voor student ICT

De Horizon Sources fabriek is gelegen in Barcelona, Spanje, 15 minuten van het internationale vliegveld. Onze 15 jaar ervaring in het maken van reclameproducten versterkt onze mogelijkheden om nieuwe en originele producten te introduceren. Onze producten worden wereldwijd verkocht door een netwerk van sterke en betrouwbare retailers.

Voor ons kantoor in Barcelona zijn wij op zoek naar een stagiair(e) ter ondersteuning van onze ICT-afdeling. Het betreft hier vooral het updaten en maken van websites, webmaster-activiteiten en het maken van digitale artproofs. Dit alles ter ondersteuning van onze kantoren in Barcelona, Frankrijk en Nederland.

Het zal gaan om een stageperiode van minimaal 4 tot 5 maanden en je werkt vanuit onze office in Barcelona. Invulling van de periode is in overleg, waarschijnlijk vanaf september tot februari.

Software:
Illustrator CS3
Photoshop CS3
Dreamweaver CS3
Fireworks CS3
Office 2007

Beheersing van de Engelse taal verplicht, kennis van de Spaanse taal (of interesse daarin) is een pré.

Niveau: MBO/ HBO

Stagevergoeding is redelijk tot goed (300 euro per maand met kans op bonus).

Website: http://www.horizonsources.com/en/

Indien interesse ontvangen wij graan uw CV en motivatie (In Engels, Spaans of Frans!) per e-mail op: info@euro-logo.nl . Dit kan t.a.v. Mevr. M. Carletti.


Succes!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin