Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Wednesday, 14 January 2009

Nederlandse fysio / fysiotherapeut / fysiotherapie in Barcelona

Sinds een jaar of negen (misschien al tien) heb ik last van mijn rug. Geen pretje, maar zolang ik braaf naar de sportschool ga en mijn oefeningen doe, gaat het prima. Slechts een paar keer per jaar moet ik helaas wel de hulp inroepen van een professional. Dat moet alles losgemasseerd worden of teruggekraakt.

Voorheen ging ik naar Michelle, een prima therapeute, maar omdat ze alleen nog maar de woensdagen werkt (en af en toe aan maand op vakantie is: geef ze eens ongelijk!), was ik stiekem op zoek naar een ander.

Een paar maanden geleden bij het afscheidsfeestje van Victor de tandarts, kwam ik Wilco Grift tegen. Een Nederlandse fysiotherapeut die (bijna) elke werkdag werkt!

Wilco woont sinds 2004 al in Barcelona en richt zich vooral op de sportfysiotherapie en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat (lage rug- en nekklachten). Wilco heeft al 15 jaar ervaring en is door zijn werk voor het nationale voetbalelftal van Zuid Korea (ook tijdens het WK in Korea/Japan) ook nog´s (net als Guus Hiddink) geridderd (altijd leuk).

Ik kan je Wilco echt aanraden! Behalve een prima fysiotherapeut is hij ook nog ´s super aardig. Wilco is te bereiken via 647 441 180 of wilcogrift@hotmail.com. Zijn tarief ligt op 48 euro per sessie (45 minuten). Wilco spreekt uiteraard ook Spaans en Engels.

Mocht je een afspraak met hem willen/gaan maken, vergeet dan niet te zeggen dat je via mijn weblog over hem te weten bent gekomen!

6 comments:

Anonymous said...

Ik kan Wilco niet genoeg aanprijzen, hij heeft mijn man na jaren van zijn rugklachten afgeholpen. En ja, het is heel jammer dat Victor is vertrokken. Maar een geluk voor alle in het midden van NL wonende mensen: hij is echt de beste! Was jij trouwens onlangs op een zondag in Rincón de Lola in Castelldefels? Je wordt herkend hoor, met zo'n blog. Un abrazo, Els

Mabel @ Barcelona said...

Hahaha, nee, daar was ik niet! Dan heb ik dus een dubbelganger, leuk!

erik said...

Hi Mabel,

Ik woon sinds september vorig jaar in Barcelona en ik heb overlaatst een ernstig knieletsel opgelopen tijdens 't snowboarden in de Pyreneeën. Ik heb me in België laten opereren maar ben nu op zoek naar een bekwame sport-kinesist/fysiotherapeut die de lange-termijn revalidatie kan begeleiden. Door wat te googlen ben ik op jouw weblog terecht gekomen en die aanbeveling die ik hier lees bevalt me wel! Zou je me eventueel zijn email-adres kunnen doorgeven zodat ik hem al eens kan contacteren?

recuerditos,

Erik

Mabel @ Barcelona said...

Hoi Erik,

Ik heb geen mailadres van Wilco. Je kunt hem bellen op het nummer wat in het bericht staat.

Succes,

Mabel

Anonymous said...

Hallo Mabel,

Begeleid deze Fysiotherapeut misschien ook Oefentherapeuten Cesar in Opleiding voor een afstudeer stage ?

met vriendelijke groet,

Tess

Mabel @ Barcelona said...

Tess, dat kun je het beste even zelf aan Wilco vragen. Succes!

Blog Widget by LinkWithin