Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is VersiĆ³n Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Thursday, 23 June 2011

Stagiaire in Barcelona gezocht

Organisatie/ Bedrijfsprofiel

Passion Events S.L. is een jong maar dynamisch evenementenbureau, dat in december 2007 opgericht is door Vincent Bakker. Passion Events is gevestigd in Barcelona. Het bedrijf zich dusdanig weten te ontwikkelen dat zich sinds juli 2008 ‘Authorised Agent’ van FC Barcelona mag noemen. Dit houdt in dat er een contract is met de club voor een vast aantal plaatsen elke competitiewedstrijd, met de mogelijkheid tot meer stoelen indien dit nodig is. Ook wordt er nauw samengewerkt met FC Barcelona op meerdere vlakken dan alleen ticketing maar ook op gebied van hospitality en promotie.

Stageopdracht

Het primaire doel is om de ‘ticket packages’ van met name FC Barcelona maar ook Real Madrid beter in de markt te zetten waardoor de verkoop dient te stijgen. Middels acquisitie-, marketing-, promotie-, en samenwerkingsverbanden met binnen- en buitenlandse reis- en evenementenbureaus, hotels en toeristische productaanbieders kan dit gerealiseerd worden.

Het is daarnaast de bedoeling dat het eindproduct een operationeel of strategisch marketingplan is. Het onderwerp van dit marketingplan kan nader bepaald worden tussen de stagiair en stagebegeleider. Hierbij kan men denken aan een marketingplan gericht op een verhoogde verkoop van ‘ticket packages’ voor Spaans voetbal.

Een tweede doel is de voorbereiding en begeleiding van trainingskampen vooral van Nederlandse clubs die in de winter naar de regio Barcelona komen.

Werkzaamheden

Acquisitie middels persoonlijk bezoek, telefoon en email, promotie middels digitale nieuwsbrief, website beheer, inkoop diverse componenten, verkoop arrangementen cq “ticket packages” (als de acquisitie en promotie zijn vruchten afwerpt) en uitvoering. Hiernaast ook een stukje office management en indien nodig ondersteuning van collega’s in hun werkzaamheden rondom evenementen. Ook wordt er ook een nader te bepalen aantal uren ter beschikking gesteld om te werken aan het marketingplan.

Profiel stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiair met HBO werk- en denkniveau die affiniteit heeft met evenementen en sport. Verder zijn we op zoek naar iemand met doorzettingsvermogen en stressbestendigheid die er geen moeite mee heeft af en toe over te moeten werken (uiteraard wordt dit gecompenseerd).

Ook is een uitstekende kennis van de Engelse taal vereist gezien het grote aantal buitenlandse opdrachtgevers/klanten waar dagelijks mee gewerkt wordt. Spaans is een pre.

Ook is basiskennis van de programma’s Microsoft Word, Excel en Outlook een vereiste. De stage is minimaal 5 maanden en begin in juli, augustus of uiterlijk september. De voorkeur wordt gegeven aan een sollicitant die zo vroeg mogelijk kan beginnen in verband met de start van de Spaanse voetbalcompetitie.

Overige informatie

Passion Events verwacht een professionele instelling en inzet en biedt daar tegenover een prettige en ontspannen werksfeer met afwisselende werkzaamheden in een jong gedreven team in hartje Barcelona. De begeleiding wordt verzorgd door Vincent Bakker die met 10 jaar ervaring in de branche nauw met de stagiair samenwerkt. Huisvesting voor de stagiair is voor de kosten van de stagiair zelf en hiernaar zul je zelf op zoek moeten maar je wordt vanuit het bedrijf wel geholpen om een kamer te vinden nog voordat je in Barcelona aankomt. De stagevergoeding bedraagt € 300 per maand.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen per e-mail verzonden worden naar: esther@passionevents.eu
Uiteraard wordt bij de sollicitatie ook een actueel CV verwacht.

Meer info over het bedrijf vind je hier: www.passionevents.eu

No comments:

Blog Widget by LinkWithin