Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Thursday, 23 June 2011

Nederlandse vrouw in Malaga vermist - help mee zoeken!

Via één van mijn contacten op Hyves:

Een vreselijk bericht trof mij vandaag....

Een vermissing van een vrouw die ik persoonlijk ken evenals haar familie. Omdat dit mij zeer aan het hart gaat wil ik ook hier op mijn blog een berichtje plaatsen in de hoop dat ze haar snel zullen terugvinden.

Vermissing Mary-Anne Goossens uit Stramproy (ook bekend als Mary-Anne Korten-Goossens)

Beste familie, vrienden, kennissen, Allereerst willen we benadrukken dat dit bericht geen grap is, helaas is het bittere ernst. Op dit moment is Mary Anne Goossens vermist. Haar laatst bekende verblijfplaats is Nerja in Malaga, Spanje.

Wie is Mary Anne Goossens? Onze lieve moeder, - is 48 jaar oud - geboren op 17 november 1962 - 165 cm lang - heeft een normaal postuur - heeft kort donker haar - moeder van Fritz Korten en Jantje Korten - ex vrouw en goede vriendin van Johan Korten - zus van Gerwin Goossens - werkt als bibliothecaresse op het bibliocenter in Weert.

Wat is de situatie? Wat zijn de feiten?

Onze moeder is vorige week woensdag op 15 juni vertrokken op vakantie naar Nerja, een klein plaatsje bij Malaga in Zuid Spanje. Ze is alleen gegaan en had er veel zin in. Ze was van plan om vanuit haar hotel in Nerja, hotel Bajamar, dagtrips te maken in de omgeving. Dit zou ze gaan doen met openbaar vervoer. Mam is aangekomen in Malaga op 15 juni met Ryan Air om, heeft een overnachting gehad in een Bed & Breakfast in Malaga, genaamd B&B Malaga.

Ze is op 16 juni doorgereisd met de trein naar Nerja. Daar heeft ze ingecheckt in Hotel Bajamar en heeft ze tot en met 22 juni betaald. Het laatste sms contact dat wij hebben gehad met onze moeder is donderdagavond 2330 uur. Daarna is er geen contact meer geweest. Onze moeder heeft na donderdag haar creditcard en pinpas niet meer gebruikt. Haar telefoon staat op voicemail, maar heeft wel nog beltegoed. Haar koffer is nog aanwezig op haar kamer in het hotel, maar haar bed is al dagen onbeslapen. Kortom: wij maken ons grote zorgen en zijn zeer verontrust. Onze moeder is in goede gezondheid op vakantie gegaan. Was niet depressief of suïcidaal en gebruikte geen medicijnen.

Op dit moment zijn alle officiële instanties in Nederland en Spanje gewaarschuwd en op de hoogte. Vandaag, woensdag 22 juni, vliegen Johan Korten en Fritz Korten naar Malaga om ter plekke de zoektocht te starten. Jantje Korten en Har Aspers (familie) zullen de zoektocht vanuit Nederland coördineren.

Wij sturen jullie dit bericht om jullie in de eerste plaats te informeren. We kunnen ons voorstellen dat dit voor iedereen een hele grote schok is. Daarnaast roepen we jullie hulp in. We willen alles in het werk stellen om onze moeder te vinden, zo snel mogelijk en met alle middelen die ons ter beschikking staan.

Wat kunnen jullie doen? In de eerste plaats dit bericht via alle mogelijke manieren doorsturen; via email, social media en door zoveel mogelijk mensen, het liefst in Zuid Spanje te bereiken.

Mocht je tips, ideeën of handige contacten hebben? Geef dit dan aub door aan Jantje Korten of Har Aspers. We willen jullie vragen om het contact met ons (Jantje, Johan en Fritz) via telefoon tot een minimum te beperken. We willen graag de lijnen vrijhouden. We zullen zoveel mogelijk doen om iedereen te informeren, dat gaat via een aantal contactpersonen met de families en vriendengroepen om ons heen. Contact? Op dit moment kunnen jullie het beste contact opnemen met:

In Nederland:

Jantje Korten, jantjekorten@hotmail.com , 0031-615254172 Har Aspers, harrie.aspers@planet.nl, 0031-613555634

In Spanje: Fritz Korten, f_korten@hotmail.com , 0031-651582068 Johan Korten, broabenjer@hotmail.com , 0031-648551917

Wij hopen op jullie begrip, steun en hulp. Wij vertrouwen erop dat we Mary Anne terugvinden en dat alles goed komt, daar houden we ons aan vast.

Met bezorgde groet, Jantje Korten, Johan Korten en Fritz Korten

No comments:

Blog Widget by LinkWithin