Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is Versión Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Tuesday, 28 October 2008

Hoe Carles Vodka ter wereld kwam...


Afgelopen weekend vierden wij (de schoonfamilie en ik) de verjaardag van Marije. Zij werd - net als ik - overladen met kado´s en kreeg tranen in haar ogen bij het lezen van Carles zijn bijdrage in het vriendenboek.


We aten in Market en gingen opnieuw naar 7Sins, mede dankzij het feit dat we er de vorige keer (met mijn verjaardag) zulke heerlijke wodka hadden gedronken.... Om deze traditie erin te houden, had Dennis al voor zijn komst gezorgd voor echte Carles Vodka (omdat Carles later weer heel veel spijt had gehad van het aannemen van Dennis Vodka) zodat ook deze avond bij aanvang niet meer kapot kon.


We dansten, lachten, dronken (maar veel minder dan de vorige keer?), kletsen en poseerden maar al te graag voor de camera...


En ondanks dat Carles die avond de BOB was, bleven de uitwerkingen van de Carles Vodka in de familie dankzij tegen-de-deur-lopende-tweelingbroer... Nou moe!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin