Barcelona
It was the first time that we met

Barcelona
How can I forget

The moment that you stepped into the room
You took my breath away

Barcelona
La musica vibro y e Ilanos unio

And if God is willing
we will meet again some day


Mijn eigen handige tips / My own tips & tricks

***************** MUST READ **************

1) Klik hier voor mijn eigen bedrijvenlijst waar je geen Spaans nodig hebt om bij te werken, ideaal om te starten!/ My own list of companies where Spanish is not required, ideal to start!

2) Klik hier voor veelgestelde vragen over werken, wonen en leven in Barcelona / FAQ - in English as well

** Ook super handig **

1) Hier algemene tips / General Tips & Tricks

2) Baan? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

3) Woning? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

4) Kamer? Belangrijk advies bij het zoeken: lees dit eerst voordat je begint!

5) Zoek hier meteen een baan door "Dutch" OF "Holandes" OF "Nederlands" in het eerste vak in te vullen en "Barcelona" in de tweede!

Direct looking for jobs on biggest job site in Spain

6) Grootste huizenaanbod/ Biggest offer of houses in Barcelona

7) Loquo, van kamer via banen tot meubels / Loquo: from rooms via jobs to furniture in Barcelona

8) Stage in Barcelona lopen? Klik hier voor een up to date lijst!

en natuurlijk....

9) Spaans leren! Echte aanrader is VersiĆ³n Original *: goed, betrokken, kleine klasjes en heel erg betaalbaar! En midden in het centrum (om de hoek bij Placa Catalunya)! Learn Spanish here at the best language school in Barcelona! (*mail me voordat je een cursus gaat volgen voor eventuele kortingsacties!/send me a mail before you start a course for a possible discount!)

10) Zit je na het lezen van mijn blog (gebruik eerst de zoekfunctie a.u.b.) nog met een vraag over wonen/werken/leven in Barcelona? Dan mag je me mailen via e_mabel AT yahoo.com. Ik help je graag op weg.... maar mails met hele algemene vragen (daar kan ik niet zo veel mee) en mails met CV's (ik ben geen arbeidsbureau) worden niet beantwoord.

© Mabel at BCN, 2004.

Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt door middel van druk, microfilm, fotocopie, plaatsing van teksten en/of afbeeldingen op andere websites of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur/maker.

Thursday, 20 December 2012

Messi gaat "maar" 16 miljoen per jaar verdienen

Soms is het lastig uitleggen dat er in Spanje er wel crisis heerst als je de volgende berichten leest:

Lionel Messi gaat op jaarbasis zestien miljoen euro netto verdienen onder de voorwaarden in zijn nieuwe, tot medio 2018 lopende, contract waarover hij deze week een akkoord bereikte met FC Barcelona. Dat bericht de Spaanse krant Marca.

De 25-jarige Argentijn zat eerst op een salaris van 'slechts' 10,5 miljoen euro. Om de volledige zestien miljoen euro te ontvangen, moet Messi wel in 65 procent van de wedstrijden van FC Barcelona in actie komen (waarbij blessures de Argentijn niet worden aangerekend) en moet zijn club zich kwalificeren voor de Champions League. Dat zijn geen lastige voorwaarden.

FC Barcelona miste in het seizoen 2003/2004 voor het laatst het miljoenenbal en gezien zijn vorm van de laatste jaren is het ondenkbaar dat de drievoudige winnaar van de Gouden Bal structureel minder wordt ingezet. Messi wordt niet de bestbetaalde voetballer ter wereld. Samuel Eto'o krijgt van Anzhi, de club van trainer Guus Hiddink, jaarlijks twintig miljoen euro op zijn rekening bijgeschreven.

Bron: Nu.nl

No comments:

Blog Widget by LinkWithin